Carregant...
 • Lloguer d'oficina virtual des Barcelona
  Catalunya Catalunya
  On? On?

Europa Obri la seva delegació a Andalusia (Màlaga) des de Barcelona

 • Continuï venent els seus productes i serveis a 448 milions de clients en el mercat europeu.
 • Continuï situant el seu negoci a Europa per 9€/mes en el districte financer de la ciutat de Màlaga, Costa del Sol, Andalusia.
 • Centre de negocis Picasso Business Center Ⓡ.

Europa El seu negoci a Andalusia per 9€/mes

 • 218970 empreses actives a Màlaga província (2023).
 • 4a ciutat amb més activitat econòmica d'Espanya.
 • Aeroport internacional més important del sud d'Europa.
 • El polígon industrial més gran del sud d'Espanya amb una facturació mitjana anual de 1000 milions d'euros.
 • Concentra el 50% de l'exportacions produïdes pel sector de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació del sud d'Espanya.
 • 5è port marítim amb més trànsit d'Espanya.
 • 6è port més important de la mar Mediterrània per a creuers.
 • 10245005 turistes a Màlaga província (2019).

Serveis B2B Serveis B2B
Serveis B2B des de Barcelona

Gaudi des de 9€/mes dels següents serveis B2B des de Barcelona

Domiciliació comercial europea

1. Domiciliació comercial europea

Domicili social/comercial en el districte financer de Màlaga, Costa del Sol (Andalusia), recepció de correspondència postal, escanejat i reenviament postal diàriament a Barcelona(a). Registri's a Europa en Google Maps.
Nombres de telèfons europeus

2. Nombres de telèfons europeus

Nombre de telèfon comercial exclusiu de Màlaga, Andalusia: 952, 951 o 851. Desviament directe de trucades a Barcelona, Catalunya(b).
Nombres de faxos europeus

3. Nombres de faxos europeus

Recepció i enviament il·limitat(b i c) de faxos des d'Espanya a qualsevol país del món, notificació i enviament de continguts por correu electrònic en PDF.
Enviament de cartes des d'Europa

4. Enviament de cartes des d'Europa

Enviament de correu postal donis de Màlaga (Andalusia) a qualsevol país(d), recepció del contingut per correu electrònic en PDF i posterior impressió.
Dominis .ES o .EU

5. Dominis .ES o .EU(g)

Registro domini .ES o .EU i readreçament web, professionalitzi la seva imatge davant els clients europeus.
Contestació de trucades

6. Contestació de trucades

Atenció telefònica professional personalitzada en castellà i anglès(e). Conversa escrita i enviada per correu electrònic a Barcelona. Filtrat de trucades spam.
Gestió telefònica

7. Gestió telefònica

Realitzem trucades comercials en el seu nom(f) a bancs espanyols, advocats espanyols, proveïdors i clients espanyols...
Hosting SSL/TLS europeu

8. Hosting SSL/TLS europeu

Allotjament web segur SSL/TLS amb IP espanyola. Optimitzi el trànsit de clients espanyols i europeus.
Dissenys web

9. Dissenys web(h)

Posicioni's amb un lloc web (RGPD inclòs) a Europa. També disponible disseny web amb Wordpress i botiga online amb Prestashop.
Entrevista d'empresa

10. Entrevista d'empresa(i)

Publicació d'entrevista amb foto i vídeo optimitzant el posicionament SEO del seu negoci en 54 idiomes.
Directoris d'empreses europees

11. Directoris d'empreses europees(j)

Registre del seu negoci en directoris d'empreses espanyoles i europees, posicionant la seva marca a Europa.
Vol llegir el contracte de lloguer?

Vol llegir el contracte de lloguer?(k)

Contrato de alquiler en español Contracte en castellà.
Rental contract in english Contracte en anglès.
Contrat de location en français Contracte en francès.

a) Durada màxima de custòdia postal 1 any, en paqueteria no hi ha custòdia. Dimensions màximes de paqueteria: 10kgs i 1m x 1m x 1m. Admetem recepció de certificats. Escaneig màxim 6 pàgines per carta inclòs exterior del sobre (afegir 0,50€ per pàgina addicional). Escanejo interior i reexpedicions postals/paqueteria després de rebre permís legal obligatori signat. Tota la correspondència rebuda i reexpedida a Barcelona serà inspeccionada per motius de seguretat. Els impostos i duanes que exigeixin les autoritats competents al client per a rebre la correspondència i/o paqueteria reexpedida correran per compte del client. Es permetrà com a màxim el registre en Google Maps o Google My Business de només un nom comercial, fiscal, social o negoci per oficina contractada.

b) Necessari 10€+iva de provisió de fons per a les repeticions de trucada a Barcelona, Catalunya. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

c) Enviament d'un fax per email rebut, no s'acceptarà enviaments sospitosos de spam, enviaments indiscriminats de faxos i similars. Enviament mensual de resum de trucades. L'enviament i notificacions de faxos està operatiu de 09h-18h de Dilluns a Divendres excepte 25 Desembre i 1 de Gener. Fora d'aquest horari els faxos quedaran en cua fins a executar-se en aquest horari laboral. La recepció de faxos està operativa 24h/365d.

d) Consultar tarifes postals (+info).

e) Ideal per a empresaris de Barcelona (Catalunya) que no parlen castellà o empresaris espanyols que no parlen anglès, enviament per email de la conversa telefònica. Necessari 10€+iva de provisió de fons per a les repeticions de trucada. Consultar tarifes de repeticions de trucada (+info). Enviament mensual de resum de trucades.

f) Necessari 10€+iva de provisió de fons per a les trucades. Consultar tarifes de trucades (+info). Ideal per a empresaris de Barcelona (Catalunya), enviament per email de la conversa telefònica. Enviament mensual de resum de trucades.

g) Domini .ES o .EU + readreçament web. Per a registrar un domini .ES o .EU, el titular del domini ha de ser una persona física (no una societat) resident en el territori europeu (ciutadà de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega o Suïssa). Haurà d'enviar el document nacional d'identitat escanejat i el nombre d'aquest document. En cas que el titular de domini sigui del Regne Unit o Gibraltar, no podrà mantenir dominis .ES o .EU per motiu del Brexit. Si vostè viu a Barcelona i no compleix amb aquest requisit, podem registrar el domini a nom del representant de Picasso Business Center Ⓡ, per a després habilitar-lo per a vostè. Aquesta alternativa no té cost addicional.

h) En cas de no disposar web professional li proveïm d'un disseny web senzill amb domini privilegiat professional www.elseunegoci.picassobusinesscenter.es i correu electrònic comercial de prestigi redirigit al seu elseunegoci@picassobusinesscenter.es, allotjament per a tota la vida en hosting web segur exclusiu SSL/TLS amb IP espanyola. Servei només disponible en contractes anuals. Dades necessàries: 1 imatge principal 1920x1080 px, 1 imatge de producte/servei 960x1080 px, descripció de tres productes/serveis (254 caràcters màxim per a cada producte/servei), email de contacte, telèfon, enllaç de google maps (ha de sol·licitar la carta de google my business amb l'adreça assignada del centre de negocis Picasso), horari d'atenció al client i enllaços de les xarxes socials (facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram i/o youtube). Redacció del RGPD opcional (Reglament General Europeu de Protecció de Dades) i avís de cookies: 45€ + IVA (pagament únic).
Instal·lació de pàgina web amb Wordpress o botiga online amb Prestashop autogestionables + RGPD (Reglament General Europeu de Protecció de Dades).

i) Entrevista realitzada per email o telèfon sobre el seu negoci amb un mínim de 1500 paraules, una foto i un vídeo publicat en el nostre blog en 54 idiomes, posicionant la seva empresa, SEO i imatge de marca en Internet. Entrevista només disponible en "Tarifa Anual Completa".

j) Alta en dos directoris espanyols d'empreses: Interempresas i Infoisinfo, i un estatunidenc: Sitejabber.

k) El contracte que signarà estarà redactat únicament en castellà, atès que la nostra empresa és espanyola i els serveis que prestem es realitzen a Espanya.

*) En 24h (dins del nostre horari laboral 09h-18h de Dilluns a Divendres) obtingui sense sortir de Barcelona la seva direcció comercial, social o fiscal. Li atendrem en el seu idioma per correu electrònic. Havent abonat el pagament, signat el contracte i proporcionant sense demora les dades necessàries per a l'alta com a client, que són:
*.1) Nom del negoci.
*.2) Nom complet del signant del contracte.
*.3) Adreça postal del signant del contracte.
*.4) Nombre de registre de l'empresa i nombre del document d'identificació del signant del contracte.
*.5) Fotocòpia o escàner del document de registre de l'empresa i del document d'identificació del signant del contracte.
*.6) Categoria i descripció àmplia del negoci, a què es dedica, productes, serveis, etc.
*.7) Horari d'atenció al client.
*.8) Telèfon de contacte d'atenció al client.
*.9) Email de contacte d'atenció al client.
*.10) Pàgina web i enllaços de xarxes socials.
*.11) Logotip.

Tarifes Tarifes

En 24h* obtingui la seva direcció comercial des de Barcelona

Gestionat per PayPalⓇ

Tarifes

Transferència bancària internacional a ING BANK Plataforma Internacional de Pagaments PayPalⓇ
Picasso Business Center Ⓡ no té accés a les dades bancàries i financeres dels nostres clients. Treballem amb la prestigiosa plataforma internacional de pagaments PayPalⓇ al qual redirigim des de la nostra pàgina web acceptant les targetes de crèdit i dèbit MastercardⓇ, VisaⓇ i American ExpressⓇ, realitzant-se el procés de pagament independentment de Picasso Business Center Ⓡ, una vegada acabat el procés de pagament, PayPalⓇ li redirigeix a la nostra pàgina web.
Contacti'ns
Opinions destacades

DuckDuckGo.com  Centre de negocis impulsat per ubuntu linux  maquinari certificat ubuntu linux

Tarifes

La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet La pàgina que està veient va ser xifrada abans de transmetre's per Internet

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de Picasso Business Center


Picasso Business Center ® i el logotip de Picasso Business Center són marques registrades d'